Diensten

Wat ik allemaal doe

Als allround creatieve persoon heb ik een diepgeworteld gevoel voor beauty en kunst. Ik ben gezegend met een aantal verschillende artistieke vaardigheden, waaronder schilderen, tekenen, permanent make-up artist, art therapeut, recyclen en tattoo artist. Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit uit te drukken in al deze verschillende vormen van kunst en ik gebruik daarbij graag diverse materialen.

Kunst

Schilderen is een van mijn grootste passies. Ik hou ervan om te experimenteren met verschillende kleuren en texturen op het doek. Elke penseelstreek voelt als een kans om iets nieuws en unieks te creëren. Door middel van mijn schilderijen kan ik mijn emoties en gevoelens op een krachtige en expressieve manier uitdrukken.

Permanente make-up

Als permanente make-up artist ben ik bedreven in het toepassen van verschillende technieken om de natuurlijke schoonheid van mijn klanten te verbeteren. Ik geniet ervan om mensen zich zelfverzekerd en mooi te laten voelen met mijn werk. Het is altijd een eer om te worden vertrouwd met zo'n belangrijk aspect van iemands uiterlijk.

Tattoos

Als tattoo artist ben ik altijd gefascineerd geweest door het concept van permanente kunst op het lichaam. Het is een unieke manier om iemands persoonlijkheid en verhaal te vertellen. Ik ben altijd dankbaar dat ik de kans krijg om mensen te helpen bij het vereeuwigen van hun levensverhalen en emoties.

Scalp Micropigmentation

Ontdek de magie van Scalp Micropigmentation - Laat je haarverlies professioneel behandelen. Of je nu last hebt van dunner wordend haar, alopecia, littekens of een terugwijkende haarlijn, Scalp Micropigmentation biedt een permanente oplossing die er natuurlijk uitziet.

Kunsttherapie

Art therapie is ook een belangrijk onderdeel van mijn leven en werk. Het is zo bevredigend om te zien hoe kunst kan worden gebruikt om mensen te helpen bij het verwerken van emoties en trauma's. Het is een bijzonder krachtige vorm van therapie die mensen kan helpen bij het vinden van innerlijke rust en emotionele genezing.

Heb je speciale wensen?

Als u speciale wensen heeft of vragen heeft over onze producten of diensten, nodig ik u uit om contact met op te nemen. Ik heb verschillende opties om uw vragen te beantwoorden en uw verzoeken te bespreken. Er kan contact opgenomen worden via de mail, telefonisch of via het contactformulier.