Stoppel Tatoeage

Scalp micropigmentation

Wat is scalp micropigmentation?

Micro Hair Pigmentation (MHP), Scalp Micropigmentation (SMP), Hair Tattoo, Scalp Tattoo, Stoppel Tatoeage of Tricopigmentatie. Er zijn vele namen voor deze behandeling, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze kunnen uw uiterlijk positief veranderen.

Het kan zowel bij mannen als vrouwen worden gebruikt. De behandeling bestaat meestal uit meerdere sessies en de resultaten kunnen enkele jaren duren. De behandeling wordt veilig, comfortabel en zo nauwkeurig mogelijk uitgevoerd.

Waarom scalp micropigmentation?

Deze techniek zorgt ervoor dat uw haarlijn teruggebracht wordt naar de staat voordat deze begon te reduceren. Dit creëert een jongere uitstraling en maakt eventuele littekens en kale plekken onzichtbaar.

Met behulp van deze verfijnde techniek worden op niet-chirurgische wijze kleurpigmenten in de bovenste laag van uw hoofdhuid aangebracht om haarstoppels na te bootsen. De duur van de procedure is afhankelijk van het oppervlak van het behandelde gebied. Een belangrijke fase is het bespreken en het maken van een gewenste haarlijn tekening. Het doel is om de vorige contouren van de haarlijn te herstellen.

Impressie